Връщане на продукт

Всеки наш клиент направил поръчка, има право да се откаже от поръчката си без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка. За целите на връщане на продукта потребителят трябва да се свърже с отдел „Обслужване на клиенти“ на info@trufflecart.com

Условия за връщане и замяна на хранителни продукти

Правото на отказ може да бъде упражнено само в случай, че задължително са изпълнени следните условия:

Срокове:

* Срок за връщане на пресни и замразени продукти: Купувача е длъжен да върне на адрес: България, Разград 7200, ул. П.Берон 5, закупените от нас пресни или замразени продукти, не по-късно от 5 календарни дни от датата на изпращането им до него / 5 календарни дни е включен транзитния срок по изпращането и връщането на пратката/. При неспазен срок за връщане се счита, че продукта е негоден за употреба поради изтекъл срок за транспортиране и съхранение.

* За консервирани и сушени продукти, срока за връщане е 14 дни от датата на изпращането. Отворени буркани (разхерметизирани) и с разкъсан бандерол немогат да бъдат върнати или заменени.

Опаковка:

Оригиналната опаковка на стоката да бъде върната заедно със стоката.

 Процедура по връщане и замяна

1. Потребителят трябва да уведоми Терарос ЕООД на следния email адрес: info@trufflecart.com, че желае да върне или замени поръчка с номер.

2. След като пратката бъде предадена на куриера за връщане, клиента трябва да изпрати номер на товарителницата за проследяване на info@trufflecart.com

3. След като получим обратно пратката и установим допустим срок за връщане и търговско  състояние на стоката. Ако   условията са спазени, ние ще Ви възстановим плащане/заменим продукти.

4. Ние ще Ви заменим продукта или възстановим заплатената от Вас сума по същата банкова сметка от което е наредено плащането към нас.

5.Ние ще възстановим или заменим продукт в срок до 7 работни дни от датата на връщането на продукта при нас на адрес: България, Разград 7200, ул. П.Берон 5

6. Всички допълнителни разходи за връщането и възстановяване на плащането са за сметка на купувача.

7. Транспортните разходите по замяна на продукта за връщането и новото изпращане са за сметка на купувача.